TeamALSHanno

oliebollenverkoop!
Op 30 en 31 December verkopen wij in Zwolle-zuid oliebollen. U kunt uw oliebollen tot 28 December bestellen door een mailtje te sturen naar tourdualshanno@gmail.com. Betaling kan cash of met pin. Afhalen kan 30 of 31 December aan de van Maanenware 16 in Zwolle. Daar staat onze kraam hebben we warme chocomel, gluhwein en de top 2000. Kom gezellig langs

Valentijnsactie
Meer informatie volgt

Popkoor Fitis bracht op vrijdag 8 juli een benefietconcert, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan ons team. De compositie 'House of Cards' van pianist en componist Rob van Horssen, oorspronkelijk geschreven voor orkestbezetting en als CD uitgebracht, is voor deze gelegenheid door het popkoor bewerkt tot uitvoering voor koor met pianobegeleiding. Popkoor Fitis droeg deze uitvoering van 'House of Cards' speciaal op aan Hanno Bos - sinds acht jaar leeft de Wijhenaar met ALS.
'House of Cards' vormt de hoofdmoot van dit Benefietconcert. Daaromheen brengt Popkoor Fitis een mix van populaire popmuziek, zoals Suzan & Freek, Dotan, Ed Sheeran, Adele, Keane en Coldplay. De opbrengst van dit muzikale evenement was ruim € 900! Een heel mooi startbedrag om Team ALSHanno bij een nieuwe beklimming van de Mont Ventoux in 2023 op weg te helpen!